Татьяна Николаевна Грудина

Татьяна Николаевна Грудина

Russia, Moscow

Education

Кафедра социологии семьи и демографии
University
Lomonosov Moscow State University
Faculty
Социологический факультет
Department
Кафедра социологии семьи и демографии
City
Russia, Moscow
Mode of study
Full-time
Status
Phd
Graduation year
2014